Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از وجود ۱۲هزار پلاک بلندمرتبه در تهران خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، به نقل از روابط عمومی استانداری کرج؛ اسماعیل نجار بعد از ظهر امروز در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان البرز، با بیان اینکه "گسل شمال تهران به کرج وصل است" اظهار داشت: این امر نشان دهنده این مهم است که هر اتفاقی که در این گسل رخ بدهد کرج نیز بی‌نصیب نمی‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: 12 هزار پلاک ساختمانی تهران که بیشتر آنها ساختمان‌های بلند هستند بر روی گسل قرار گرفته اند.

وی افزود: بیش از 2 میلیون و 700 هزار نفر در کرج زندگی می‌کنند؛ در صورتی که اگر حادثه ای در گسل تهران رخ دهد این منطقه نیز دچار آسیب می‌شود. هر روز نگران هستیم و هر بار که به اطلاعات ما در این زمینه افزوده می شود نگرانی هایمان نیز بیشتر می شود.

نجار گفت: این موضوع واقعیتی است که با آن مواجه هستیم، این در حالی است که یکی از اشکالات ما این است که به مدیریت بحران آنچنان که باید توجه نمی‌کنیم و این یکی از ایرادهای ما در مدیریت بحران است.

چه میزان واحد مسکونی در استان البرز روی گسل زلزله ساخته شده است؟ قرار گرفتن شیراز میان دو گسل خطرناک؛ اصول شهرسازی رعایت شود گزارش|خانه‌های روستایی در کابوس آوار / 42 گسل استان زنجان را تهدید می‌کند

وی ادامه داد: باید نگران باشیم، اما به این فکر نیز باشیم که از همین امروز مراکز مهم از جمله آتش نشانی‌ها و بیمارستان‌ها را بر روی گسل‌ها نسازیم؛ نظارت‌ها باید از سوی به خصوص مهندسان ما در ساخت و سازها بیشتر شود و به جای اضافه کردن به متراژ ساختمان در ابتدا به فکر کیفیت و استاندارد سازی آنها باشیم.

نجار با اشاره به تجربه حادثه زلزله سرپل ذهاب استان کرمانشاه، خاطر نشان کرد: در منطقه فولادی سرپل ذهاب  که شکننده ترین منطقه بود، یک ساختمان با توجه به اینکه طبق آیین نامه 2 هزار و 800 ساخته شده بود اما حتی یک شیشه آن نشکسته بود، این در حالی است که ساختمان دیگری به دلیل انجام ندادن درست محاسبات سبب شد تا در آن زلزله 23 نفر جان خود را از دست بدهند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با بیان اینکه پیشگیری مقدم است خاطر نشان کرد: در حالی که طی روزهای آینده در شمال کشور شاهد کاهش 20 درجه سانتیگرادی دما و برف سنگین خواهیم بود اما در این فصول با وجود تمام هشدارهایی که مبنی بر نرفتن به مسافرت و یا همراه داشتن تجهیزات از سوی دستگاه های مختلف می شود اما باز هم شاهد هستیم که از سوی برخی رعایت نمی‌شود و زمانی که در کولاک گیر می افتند با گوشی‌هایشان عکس و فیلم می‌گیرند که امدادگری نیست در حالی که امدادگران در حال امدادرسانی هستند.

نجار با بیان اینکه برخی اقدامات کوچک تبعات زیادی دارد، گفت: در حوادثی مانند سیل سال گذشته، بیش از 20 هزار میلیارد تومان حاضر به صرف هزینه شدیم اما برای پیشگیری هزینه چندانی نمی‌شود.

انتهای پیام/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس سازمان مدیریت بحران روی گسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۶۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران

به گزارش قدس آنلاین،  حامد یزدی مهر روز یکشنبه از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر وقوع فعالیت متناوب سامانه بارشی و وزش باد شدید برای دوشنبه ۱۷ تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه خبر داد.

وی اظهار کرد: در این مدت، وقوع مخاطراتی نظیر بارش باران، رگبار و رعد و برق برای همه استان تهران به ویژه نیمه شمالی و ارتفاعات پیش بینی شده است.

یزدی مهر در خصوص لغزندگی جاده‌ها، آب گرفتگی بعضی معابر و اختلال در ترددها، به ویژه در نیمه شمالی استان هشدار داد و گفت: احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها وجود دارد لذا از همه مردم استان تهران و گردشگران احتمالی می‌خواهیم ضمن عدم توقف در بستر مسیل‌ها از حاشیه رودخانه فاصله بگیرند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در رابطه با وقوع مه و محدودیت دید در گردنه‌های کوهستانی نیز هشدار داد و گفت: با توجه به هشدار زرد صادر شده، امکان لغزش سنگ و ریزش بهمن در ارتفاعات بالادست دور از انتظار نیست لذا از همه عزیزانی که قصد تردد در مناطق کوهستانی را دارند می‌خواهیم در صورت عدم ضرورت از تردد در این محورها خودداری کنند.

وی توصیه اکید کرد که از فعالیت‌های کوه نوردی به ویژه صعود به ارتفاعات بالادست در مدت مذکور خودداری شود و با توجه به احتمال وقوع باد شدید در مدت یاد شده در نیمه جنوبی، غربی و ارتفاعات شرقی در فعالیت‌های عمرانی احتیاط و از تردد کنار سازه‌های نیمه کاره پرهیز شود.

یزدی مهر بر ضرورت استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست ها و تابلوهای تبلیغاتی و پاک سازی دهانه پل‌ها لایروبی کانال‌ها و نهرها و آماده سازی و راه اندازی سامانه‌های ضد تگرگ و سایر تجهیزات برای آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی تاکید و عنوان کرد: به همه بهره برداران و پیمانکاران عرصه منابع طبیعی و آبخیزداری توصیه می‌شود تمهیدات لازم را در خصوص هشدار صادر شده بیاندیشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از ابلاغ هشدار زرد صادر شده توسط هواشناسی به همه دستگاه‌های اجرایی و امدادی عضو ستاد مدیریت بحران خبر داد و گفت: با توجه به هشدار ابلاغی، مدیریت بحران تا پایان فعالیت سامانه های مذکور در آماده باش خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در تهران
  • هشدار مدیریت بحران برای تهرانی‌ها
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم