Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@21:54:25 GMT

مرتفع سازی در کرج/توجه به ساخت‌وسازها ضروری است

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۰۴۶۲۶

مرتفع سازی در کرج/توجه به ساخت‌وسازها ضروری است

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مهرور صبح سه‌شنبه در همایش ایمنی ساختمان‌ها در برابر خطرات ناشی از بلایای طبیعی، اظهار کرد: پنجم دی به مناسبت زلزله بم روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش خسارات بلایای طبیعی نام‌گذاری شده است.

وی اضافه کرد: پیش‌بینی و پیشگیری از اولویت‌های ما در اداره کل مدیریت بحران است که باعث جلوگیری از خسارات چندمیلیاردی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز با اشاره به اینکه آموزش بخش مهمی از پیشگیری است، افزود: هر ۱۵۰ سال شاهد رخداد زمین‌لرزه در کرج بوده‌ایم. سال گذشته نیز زلزله در البرز و تهران اتفاق افتاد بنابراین این حادثه از ما دور نیست و باید اقدامات پیشگیرانه و آموزش در این زمینه جدی گرفته شود.

مهرور یکی از اقدامات پیشگیرانه را در حوزه خسارات درزمینهٔ ساخت‌وسازها دانست و عنوان کرد: کرج با توجه به مهاجرپذیری به سمت مرتفع سازی پیش می‌رود بنابراین لازم است نظام‌مهندسی بیشترین توجه را در حوزه ساخت‌وساز داشته باشد.

وی با اشاره به برخی اتفاقات بعد از زلزله، اظهار کرد: از بین رفتن پل‌ها و مسدود شدن ترافیک امدادرسانی را سخت می‌کند و نیازمند نگاه ویژه است. از دیگر مسائل هنگام زلزله آسیب‌دیدگی انشعابات است. آسیب‌دیدگی انشعابات از حوادثی است که دقایقی بعد از زلزله باعث حادثه می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: بحث آتش‌سوزی حین زلزله از نگرانی‌های ماست که جلساتی ازاین‌دست برای این است که بدانیم چه کنیم تا از این خسارات جلوگیری شود.

کد خبر 4494842

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری البرز زلزله ساخت و ساز مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۴۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، وضعیت ساختمان‌های ناایمن، پرخطر وبحرانی منطقه ۱۲ با حضور مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران، وحیدرضاانارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲، مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهرتهران، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۲، دبیر ستاد مدیریت بحران و شهرداران نواحی ۱،۲،و ۳ در شورای اسلامی شهر تهران بررسی شد.

در این جلسه ضمن ارائه گزارش در خصوص تعداد اماکن ناایمن و پرخطر در این منطقه، اهتمام بر ایمن سازی و تعیین تکلیف وضعیت ساختمان‌های نا ایمن و بحرانی اولویت دار در دستور کار قرار گرفت.

وحید رضا انارکی محمدی با تاکید بر حساسیت موضوع ساختمان‌های نا ایمن و نگرانی‌های مردم مبنی بر خطرآفرین بودن این ساختمان‌ها گفت: با توجه به فرسوده بودن بافت منطقه ۱۲ نسبت به سایر مناطق شهر، تاکنون بیش از ۴۰ جلسه کمیته ایمنی تشکیل شده و رفع ایمنی ساختمان‌ها و نوسازی بافت فرسوده از دغدغه‌های مدیریت شهری منطقه است.

وی با اشاره به اولویت ایمن سازی مجتمع‌های مسکونی ناایمن، با توجه به جدی بودن امنیت جان شهروندان یادآور شد: این مهم در دستور کار شهرداری است و با برگزاری جلسات هیأت امنایی و صدور اخطاریه و ارائه آموزش و در همکاری با سازمان آتش نشانی اقدامات لازم از سوی شهرداری انجام می‌شود.

وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲ با اشاره به اینکه ایمن سازی منطقه ۱۲ با محدودیت‌های میراث فرهنگی و اوقاف مواجه است، گفت: می‌بایست بر اساس برنامه اقدام جامع مشترک، و بهره مندی از نظرات مشاوران، برنامه ایمن سازی منطقه ۱۲ را گام به گام و بر اساس اولویت‌های مهم جلو ببریم که متأسفانه به علت عدم همکاری این سازمان‌ها و در برخی موارد کسبه، در مورد ایمن سازی ۵ سرای ناایمن اقدامی نشده است.

مهدی بابایی نیز با تاکید بر اهمیت هم افزایی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و سازمان آتش نشانی در خدمت رسانی به شهروندان گفت: بازوان اجرایی مدیریت شهری در مبحث بحران اعضای ستاد بحران می‌باشند که کمیته‌های ایمنی را در مناطق تشکیل می‌دهند که ارزیابی‌های ماهیانه از نواحی به منظور ایمن سازی ساختمان‌های پرخطر باید با صدور اخطاریه و در مرحله آخر قطع انشعابات مالکین را ملزم به رعایت ایمنی کرد.

وی با تاکید بر لزوم نظارت و تداوم پیگیری همه جانبه نهادهای متولی در خصوص رسیدگی به ساختمان‌های ناایمن، بر تعیین تکلیف ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ در نیمه اول سال تاکید کرد و افزود: با مشخص شدن مختصات و نوع ناایمنی و بحران، نهاد قضائی در کنار دستگاه‌های اجرایی برای ضمانت اجرای رفع ناایمنی ساختمان‌ها در این مناطق مشارکت و تمهیدات لازم اتخاذ خواهد شد.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران همچنین در این نشست، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته در ۱.۵ سال اخیر و با کمک دستگاه قضائی و پای کار آمدن دادستانی تهران، تمامی مالکان ساختمان‌های پرخطر و بحرانی دعوت و تذکرات و اخطارهای لازم را دریافت کردند که در نهایت خروجی این پیگیری و تلاش‌ها، کاهش تعداد ساختمان‌های ناایمن است.

کد خبر 6096001

دیگر خبرها

  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران
  • آماده باش دستگاه‌های اجرایی البرز با اعلام هشدار هواشناسی
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • تخلیه آب از ۸۰ منزل در شهر اصفهان انجام شد
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی