Web Analytics Made Easy - Statcounter

البرز- علی بیت الهی با بیان اینکه گسل های داخل شهر کرج شناسایی شده اند تا ساخت و ساز بر روی آنها صورت نگیرد، گفت: برخی ساخت و سازها ازجمله ساختمان مدارس، بیمارستانها، برج ها و ادارات در بخشهایی از گسل های شهر کرج ممنوع اعلام شده است.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، علی بیت اللهی مدیر بخش زلزله شناسی وزارت راه وشهرسازی صبح امروز شنبه درحاشیه مراسم آئین رونمایی حریم گسل های شهرکرج درجمع خبرنگاران با ابراز امیدواری و رضایت بخش بودن این مراسم گفت: اهمیت این جلسه نشان دهنده حساسیت زلزله درکشوراست که بایستی برنامه های دقیق تری در این زمینه صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: سال گذشته زلزله ملارد و کرمانشاه باعث شد تا اقدامات لازم برای ایجاد شهر ایمن برای ساکنان کرج  نیز در دستور کار قرار بگیرد.

این مسئول گفت: کار بسیار مهمی که در این زمینه انجام شد شناسایی گسل های داخل شهر کرج  بود تا ساخت و ساز در این مناطق صورت نگیرد.

بیت اللهی با اشاره به اینکه این دستاورد به دست آمده و مهم در کاهش خطرات زلزله بسیار مفید خواهد بود، گفت: علاوه برآن احداث ساختمان هایی همچون مدارس، بیمارستانها، برج ها و ادارات در بخشهایی از گسل ها در سطح کرج ممنوع اعلام شد.

وی اضافه کرد: با این رویه در مواقع زلزله تخریب وخسارت ها کاهش می یابد چراکه هربخشی که روی گسل باشد نیروی زلزله و جابجایی زمین با نیروی بیشتری وارد می شود لذا اگر ساخت و سازی در این مناطق صورت نگیرد آسیب های کمتری خواهیم داشت.

بیت اللهی در پایان گفت: پس از کلانشهر تهران، کرج دومین  شهری است که قرار است در آن با مطالعات و بررسیهای لازم جهت شناسایی گسل های حادثه خیز کارهای مفید و بهتری برای شهروندان در مواجهه با زلزله در دستورکار قرار بگیرد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استان البرز زلزله کرج گسل وزارت راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۵۶۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا؛ ساخت دیوار ۴ متری

جانشین فرمانده فراجا درباره طرح جدید این نهاد برای انسداد مرزهای شرقی کشور و اجرای آن با همکاری ارتش توضیح داد.

به گزارش مشرق، چندی پیش خبری مورد اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی کشور منتشر و اعلام شد که بناست دربازه زمانی ۳ ساله دیوار بتنی ۴ متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی در مرزهای مشترک میان ایران و افغانستان ساخته شود. در همین راستا نیز جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی بیشتر از اجرای این طرح را ارائه کرده است.

سردار قاسم رضایی درباره اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی گفت: مسئولیت مرزهای کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرزها را دارد. در بعضی از مرزها مانند مرزهای شمال غربی و مرزهای شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرزها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال، حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست ها ممکن است از این مرزها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس مقرر شد انسدادهای فیزیکی در این مرزها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آنها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهار کرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوارها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرزهای کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد، افزود: تنها در نقاطی که آسیب‌پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن، مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرزها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • واقعی‌کردن بهای خدمات ساخت‌وساز در کرج آثار مثبتی داشت
  • اعلام جزئیات ساخت دیوار ۴ متری در مرزهای شرقی کشور
  • جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • پاسکاری ساخت سیل بند منجر به ورود سیلاب به داخل شهر سبزوار شد